Web Analytics Made Easy - Statcounter

جاده سرچم راهی برای کاهش مصافت
راه های ارتباطی به عنوان شریان اصلی اتصال نقاط مهم به یکدیگر دارای اهمیت فراوانی هستند؛ به گونه ای که برای توسعه یک منطقه، می بایست راه مواصلاتی ظرفیت و گنجایش لازم برای اتصال به سایر مناطق را داشته باشد. راه ارتباطی اردبیل به میانه که به جاده سرچم معروف است در دهه اخیر احداث شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
این جاده که زمانی صعب‌ العبور بود در یک دهه اخیر به یکی از پر رفت و آمدترین جاده های شمال غربی کشور تبدیل شد که می توان گفت از پاکترین جلوه‌های زندگی روستایی بومی استان اردبیل است که نمادی از زندگی اجتماعی این گستره جغرافیایی را نشان می دهد.
با اتصال اين محور در سرچم به آزاد راه تبريز – زنجان – تهران، فاصله اردبيل و شهرهاي شمالي اين استان با تهران نسبت به مسير موجود 13 كيلومتر كاهش يافته است و علاوه بر آن قرار گرفتن اين مسير در حاشيه رودخانه هاي آرپاچاي و قزل اوزن مشكلات مسير گردنه حيران را نداشته و از مشخصات هندسي مناسب و سطح ايمني بالايي برخوردار بوده است.
 
میانبر زدن از ترافیک گردنه حیران
جاده اردبيل – سرچم علاوه بر كم كردن طول مسير و كاهش 2 ساعته زمان سفر به تهران، دسترسي سريع، آسان، ايمن و راحت مردم استان اردبيل را به مراكز مختلف كشور به ويژه نقاط مركزي و جنوبي فراهم كرده و بار ترافيكي جاده هاي اصلي اردبيل – سراب و اردبيل – آستارا نيز در این مدت كاهش داده است.  
 
وقوع تصادفات و تلفات جاده ای
متاسفانه در سالهای اخیر وقوع تصادفات پرشمار در این جاده تلفات زیادی را به همراه داشت که دغدغه‌ مسئولان و شهروندان استان بود که با توجه ویژه مسئولان به این راه حیاتی،  توسعه و تبدیل آن به بزرگراه در برنامه‌های اولویت ‌دار اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل قرار گرفت.  
 
راه اندازی پروژه چهاربانده کردن سرچم اردبیل
 ازهدفهای مهم مسئولان در جهت راه اندازی پروژه چهاربانده کردن سرچم به اردبیل دسترسی سریع و ایمن به شبکه آزاد راه‌های کشور بود و همچنین تاثیر آن بر رونق اقتصادی و گردشگری و کشاورزی استان که می توانست در طولانی مدت تاثیرات بسزایی داشته باشد. بعلاوه افزایش ایمنی و کاهش تصادفات جاده‌ای که دغدغه اصلی مردم و مسئولان در طی این 10 سال بوده است.
از ۱۷۸ کیلومتر این مسیر منهای ۴۳ کیلومتر همه قطعات به پیمانکاران واگذار شده است به طوری که از سمت اردبیل به سرچم ۹۰ کیلومتر و از سمت سرچم به اردبیل نیز ۴۵ کیلومتر پروژه با سرعت در حال انجام این پروژه است.
طول کل پروژه 871 کیلومتر است که 821 کیلومتر در استان اردبیل و مابقی در استانهای آذربایجان شرقی و زنجان قرار دارد.
طول بهره برداری شده این پروژه 81 کیلومتر است و طول در دست اجرا 881 کیلومتر و همچنین طول در دست کطالعه 14 کیلومتر و پیشرفت فیزیک کل پروژه 28 درص ببوده است.
قطعه اول از سمت اردبیل به طول 35 کیلومتر که 22 کیلومتر آن به اتمام رسیده و در حال بهره برداری است. همچنین 13 کیلومتر با پیشرفت فیزیکی 60 درصد در حال اجرا است.
قطعه دوم به طول 30 کیلومتر جهت اجرا به پیمانکار واگذار شده است که با پیشرفت فیزیک 8% است.
قطعه سوم به طول 35 کیلومتر با پیشرفت فیزیکی 12 درصد در حال اجرا است.همچنین از سمت اردبیل به طول 95 کیلومتر در دست پیمانکار است و از سمت سرچم به اردبیل 40 کیلومتر بعنوان قطعه 7 جهت اجرا به پیمانکاران واگذار شده است.
50 کیلومتر این جاده که سختترین قطعه است و متاسفانه بلاتکلیف مانده است.
اعتبار هزینه شده تا کنون  8111 میلیارد ریال است که اعتبار مورد نیاز   22177 میلیارد ریال بوده . همچنین اعتبار سال 99 ،  8811 میلیارد ریال  که در سال 99 8181 میلیارد ریال تخصیص داده شده و مطالبات پروژه 851 میلیارد ریال بوده است.
همچنین بانک صادرات با توجه به اخذ ماده ۵۶، نسبت به تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار به اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل برای چهاربانده کردن محور سرچم اقدام کرده که معاون وزیر راه و شهرسازی نیز در این راستا دستورات لازم را صادر کرده است.
 
سولماز نعمتی خبرنگار جام جم آنلاین

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: جاده سرچم اردبیل استان اردبیل میلیارد ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۱۵۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جان باختن ۶۱ نفر در استان کرمان به دلیل قاچاق سوخت و اتباع غیرمجاز

آفتاب‌‌نیوز :

سرهنگ علی رضایی ظهر امروز هشتم اردیبهشت ماه در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان با اشاره به آمار بالای تلفات و حوادث رانندگی در استان اظهار کرد: در سال گذشته ۵۱۴۷ تصاف منجر به فوت و جرح در جاده‌های استان رخ داده و ۱۰۶۶ نفر جان خود را از دست داده و ۶۱۳۷ نفر مجروح شده‌اند.

وی افزود: در حوادث رانندگی نوروز امسال ۸۱ نفر در استان کرمان جان باخته و ۴۱۵ نفر مجروح شدند.

رضایی با اشاره به اینکه سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود دو درصد در تلفات جاده‌ای افزایش داشتیم، گفت: متاسفانه ۶۱ نفر به دلیل قاچاق سوخت و اتباع غیرمجاز در جاده‌های شمال استان جان خود را از دست داده‌اند و این خودرو‌ها علاوه بر اینکه بلای جان سرنشینان خودشان هستند، موجب واژگونی خودرو‌های دیگر و افزایش تلفات و مجروحان حوادث جاده‌ای استان هستند.

رئیس پلیس راه شمال استان کرمان اظهار کرد: ۶۸۰ کیلومتر از جاده‌های شمال استان کرمان بیشترین حوادث را دارند که یک مورد محور نرماشیر – ریگان – ایرانشهر است و ۲۳ نفر جان باخته در سال قبل دارد.

وی افزود: محور دیگر پرحادثه سیرجان - بافت و سومین محور نگار – بهرامجرد است که در سال قبل ۵۷ فقره تصادف و ۱۷ فوتی را ثبت کرده است.

رضایی اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ بیشترین حوادث رانندگی در چند شهرستان کرمان، سیرجان، زرند، رفسنجان، بم و بردسیر رخ داده و ۱۲۸۰ تصادف منجر به فوت و جرح در کرمان داشتیم.

رئیس پلیس راه استان کرمان با بیان اینکه یکی از چالش‌های جاده‌های استان کرمان خواب آلودگی و سرعت غیرمجاز است، افزود: کار‌های خوب کنترلی و نظارتی زیادی انجام می‌شود، اما یکی از راه‌ها پایش تصویری است که در زمینه کمبود داریم.

وی در ادامه با اشاره به اینکه ۸۰ درصد تلفات تصادفات نوروز امسال در استان کرمان مربوط به پژو و پراید بود، گفت: باید برای فرهنگسازی در زمینه کاهش حوادث رانندگی همه دستگاه.‌ها پای کار بیایند.

رضایی در پایان با تاکید بر اینکه معادن برای بهبود وضعیت جاده‌های استان پای کار بیایند، تصریح کرد: حمل بار اضافه و تردد خودرو‌های معادن آسیب زیادی به جاده‌ها زده و موجب تخریب می‌شود.

به گزارش ایسنا، مهدی بخشی دادستان کرمان نیز در این جلسه با اشاره به آمار تلفات حوادث جاده‌ای اظهار کرد: باید آسیب شناسی و راهکار‌های اساسی برای کاهش حوادث اجرایی شود.

همچنین دکتر مهدی احمدی نژاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در این جلسه گفت: عمده تصادفات منجر به جرح و شدت جراحات مربوط به موتورسوار‌ها و به ویژه موتورسنگین است.

وی افزود: موضوع دیگر در جاده‌های برون شهری، این است که خودرو‌های سنگین راه را برای خودرو‌های سبک می‌بندند و موجب حوادث می‌شوند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ایمن سازی ۱۴۰کیلومتر از حاشیه راه های مازندران
  • اجرای ایمن سازی و اصلاح شیب شیروانی ۱۴۰ کیلومتر از حاشیه راه‌های مازندران
  • جان باختن ۶۱ نفر در استان کرمان به دلیل قاچاق سوخت و اتباع غیرمجاز
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • وقوع بیش از ۵۰۰۰ تصادف در جاده‌های استان کرمان
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان با اجرای ۷ پروژه
  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار است
  • توسعه و بهسازی بزرگراه های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • امام جمعه اردبیل به بذرپاش: خودت را در این پروژه بدنام نکن /امام جمعه تبریز: دولت و مجلس برای معیشت کارگران توان مضاعف بگذارند
  • توسعه و بهسازی بزرگ‌راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه