Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس ـ اردبیل| مهران عقلمند: قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) یکی از مهم‌ترین قرارگاهای کشور بوده که ظرفیت بسیار بالایی برای انجام پروژه‌های عمرانی دارد.

این مجموعه با نگاه رسالت پاسداری از انقلاب اسلامی و با محور قراردادن روحیه جهادی، سلامت نفس و صداقت و در راستای سند چشم انداز ۲۰ ساله کشور و رسیدن به اهداف افق ایران ۱۴۰۴ با رویکرد اقتصاد مقاومتی به‌عنوان یک مجموعه تخصصی مجرب، زبده و توانمند تاکنون توانسته ضمن بکارگیری پیمانکاران داخلی و تربیت مدیران لایق در اجرای پروژه های ملی در رشته و گرایش‌های مختلف قابلیت اجرای پروژه‌های عظیم را به منصه ظهور بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این قرارگاه با توجه به رسالت‌های خود پروژه‌های عمرانی و توسعه‌ای متعددی را در جای جای ایران اسلامی انجام داده و یا در دست اجرا دارد و استان اردبیل نیز از اقدامات این قرارگاه محروم نمانده، طبق گفته فرمانده قرارگاه خاتم الانبیاء(ص)، در حدود ۳۰ پروژه در سطح استان اردبیل توسط این قرارگاه انجام یافته و پروژه‌ها و طرح‌های دیگری نیز در دست اجرا بوده که در سال‌های آتی به بهره‌برداری می‌رسد.

در سفر اخیر فرمانده قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) به استان اردبیل، طرح‌ها و پروژه‌های جدید در این استان مورد بررسی قرار گرفته و قرار بر سرمایه‌گذاری برخی از پروژه‌ها و اجرای تعدادی دیگر از پروژه‌های توسعه‌ای استان اعم از عمران شهری، راه و جاده‌های استان، خطوط ریلی و .. توسط قرارگاه خاتم الانبیاء انجام گیرد.

 

افزایش ۴۶۰مگاواتی برق از طریق ظرفیت نیروگاه سیکل ترکیبی اردبیل

سردار سعید محمد، فرمانده قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) در اولین ساعات حضور خود در استان اردبیل بازدیدی از پروژه سرمایه‌گذاری این قرارگاه از نیروگاه سیکل ترکیبی سبلان داشت.

این نیروگاه یکی از نیروگاه‌های سیکل ترکیبی کشور است که در زمینی به مساحت ۷۰ هکتار قرار گرفته و در ادامه طرح توسعه‌ای این نیروگاه که توسط قرارگاه خاتم الانبیا(ص) انجام می‌گیرد میزان ۴۶۰ مگاوات به ظرفیت این نیروگاه افزوده خواهد شد.

از آنجائی‌که استان اردبیل یکی از مناطق مستعد کشور از لحاظ اقتصادی و جذب سرمایه‌گذار در بخش‌های مختلف اقتصادی است از این‌رو افزایش میزان ظرفیت تولید برق در این استان برای آماده‌سازی زیرساخت‌ها در تامین انرژی مورد نیاز واحدهای تولیدی و صنعتی بسیار حائز اهمیت است.

 

سرمایه‌گذاری ۱۰ هزار میلیارد تومانی قرارگاه خاتم الانبیا در نیروگاه سبلان

اکبر بهنام جو استاندار اردبیل در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اردبیل با اشاره به حجم سرمایه‌گذاری قرارگاه خاتم الانبیا در این پروژه اظهار کرد: قرارگاه خاتم الانبیا(ص) پروژه‌هایی را در استان اردبیل اجرا می‌کند و یکی از این پروژه‌های سرمایه‌گذاری نیروگاه سیکل ترکیبی سبلان بوده که در سه فاز تا تابستان سال آینده اجرا می‌شود و حجم سرمایه‌گذاری این پروژه به قیمت روز به ۱۰ هزار میلیارد تومان می‌رسد.

 

اجرای طرح‌های عمران شهری از دیگر پروژه‌های قرارگاه خاتم الانبیا

اما پس از این پروژه فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا به همراه مسئولان استانی و شهردار اردبیل در آیین کلنگ زنی احداث ۴ تقاطع غیرهمسطح و اجرای دو پروژه عمران شهری دیگر در اردبیل با اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان شرکت کردند.

شهر اردبیل با جمعیتی بالغ بر ۵۰۰ هزار نفر به‌عنوان مرکز استان اردبیل نیازمند توسعه و ایجاد زیرساخت‌های عمرانی بوده و از این رو یکی از مهم‌ترین طرح‌های قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) در استان اردبیل به اجرای طرح‌های عمران شهری اختصاص یافت.

سردار سعید محمد در خصوص اجرای طرح‌های عمران شهری در اردبیل بیان کرد: اجرای طرح‌های عمرانی در شهر اردبیل از پروژه‌هایی هستند که در تفاهم‌نامه ما بین قرارگاه و استان اردبیل قرار گرفته‌اند و امروز شاهد کلنگ‌زنی برای احداث ۴ تقاطع غیرهمسطح در اردبیل هستیم.

وی گفت: در کنار آن دو پروژه دیگر طراحی و احداث مرکز دفن بهداشتی پسماند و تصفیه خانه شیرابه اردبیل و هم چنین طراحی و احداث پارک در شهر اردبیل توسط قرار گاه خاتم الانبیاء(ص) جزو طرح‌های عمران شهری در استان اردبیل قرار دارد.

نامگذاری پل جام‌جم اردبیل به‌نام سردار شهید سلیمانی

حمید لطف اللهیان شهردار اردبیل در خصوص طرح‌های عمرانی شهر اردبیل بیان کرد: با احداث پل جام‌جم اردبیل که به‌نام سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی مزین گردید، ورودی اردبیل از سمت آستارا ساماندهی شده و مشکل مسدود بودن یکی از خیابان های اصلی این مسیر برطرف می‌شود.

وی افزود: امروز روز مبارک و مهمی برای مجموعه شهرداری اردبیل است و می‌توان گفت با آغاز عملیات اجرایی پروژه‌هایی که با همکاری قرارگاه خاتم‌الانبیاء(ص) اجرا خواهد شد، گام دوم و مرحله جدیدی در توسعه عمرانی کلانشهر اردبیل آغاز می‌شود.

 

قرارداد اجرای ۷ هزار و ۳۰۰ تخت بیمارستانی منعقد شده است/ بیمارستان هزار تختوابی اردبیل در عرض ۳۶ ماه تکمیل می‌شود

کلنگ زنی احداث بیمارستان هزار تختخوابی در استان اردبیل یکی دیگر از پروژه‌های قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) در این استان بوده که با توجه به نیاز استان اردبیل به افزایش ظرفیت تخت‌های بیمارستانی و توسعه بخش بهداشتی و درمانی در این استان، احداث بیمارستان‌های تخصصی و فوق‌تخصصی مدرن یکی از ضروریات بوده که روز گذشته با حضور فرمانده قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) در استان شاهد کلنگ زنی احداث یکی از پروژه‌های مهم در استان اردبیل بودیم.

سردار سعید محمد در آیین کلنگ زنی بیمارستان هزار تختخوابی اردبیل تصریح کرد: تا به امروز قرار داد احداث بیمارستان‌های با ظرفیت ۷ هزار و ۳۰۰ تختخوابی با وزارت بهداشت بسته شده و در حال حاضر ۶ هزار و ۳۰۰ تخت‌خواب در ۱۵ استان اجرا می‌شود.

وی افزود: در حال حاضر توان خوبی در قرارگاه خاتم الانبیاء در طراحی و اجرای بیمارستان ایجاد شده که در تلاش هستیم با استفاده از توان و ظرفیت داخلی در راستای پیشرفت و توسعه بخش بهداشتی کشور گام برداریم.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص) تصریح کرد: یکی از معضلات کنونی کشور در ساخت بیمارستان‌ها زمان‌بر بودن اجرای پروژه‌ها بوده، به‌طوری‌که زمان اجرا و تکمیل پروژه‌های بیمارستانی به طور متوسط بین ۵ تا ۲۰ سال است، در حالی‌که ما پروژه‌ها را در حد توان در سریع‌ترین زمان تکمیل می‌کنیم.

سردار محمد عنوان کرد: در خصوص بیمارستان هزار تخت‌خوابی اردبیل نیز پس از تامین مالی و صدور ماده ۲۳ و ... در نظر داریم که این پروژه را در ۳۶ ماه به اتمام رسانده و در اختیار شهروندان این استان قرار دهیم.

 

توسعه بزرگ‌راه‌های استان اردبیل با حضور قرارگاه خاتم

اما یکی دیگر از مهم ترین مشکلات موجود در استان اردبیل عدم بهره مندی مطلوب این استان از بزرگراه‌های ایمن و جاده‌های چهارخطه است که علی‌رغم پتانسیل‌های اقتصادی بسیار موجود در استان اردبیل و میزان تولیدات محصولات کشاورزی و صنعتی و همچنین ظرفیت‌های ویژه گردشگری در این استان طبق گفته استاندار اردبیل در حال حاضر تنها ۳۰ درصد از جاده‌های استان به‌صورت چهار خطه هستند.

از آنجایی‌که راه‌ها و ارتباط جاده‌ای یکی از مهم‌ترین بخش‌ها در توسعه اقتصادی هر منطقه‌ای محسوب می‌شود از این‌رو توجه جدی به این بخش در راستای پیشرفت استان اردبیل یکی دیگر از موارد مهم و ضروری این استان است.

جاده اردبیل ـ سرچم به‌عنوان یکی از اصلی‌ترین جاده‌های استان اردبیل در ارتباط با مرکز کشور محسوب می‌شود که نیازمند توسعه بوده و به همین دلیل با توجه به اهمیت موضوع، قرار گاه خاتم الانبیا(ص) بخش دیگری از اقدامات خود در استان اردبیل را به توسعه این بخش و اجرای برخی از پروژه‌های جاده‌ای استان اردبیل اختصاص داده است.

فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا(ص) در سفر خود به اردبیل بازدیدی از جاده اردبیل ـ سرچم داشته و  کلنگ احداث ۴۵ کیلومتر بزرگ‌راه از سمت زنجان در جاده سرچم به اردبیل را بر زمین زد.

استاندار اردبیل با اشاره به فعالیت‌های قرارگاه خاتم الانبیا(ص) در حوزه راه و جاده استان اردبیل بیان کرد: در خصوص راه‌ها و جاده‌های استان اردبیل نیز فعالیت‌های گسترده‌ای در استان اردبیل انجام می‌گیرد و در شمال استان نیز جاده پارس آباد تا سه راهی مشگین شهر به طول ۴۵ کیلومتر با قراردادی بالغ بر ۲۵۰ میلیارد تومان توسط قرارگاه خاتم الانبیا(ص) احداث می‌شود.

 

بهنام جو تصریح کرد: در کنار آن پروژه گرمی به بیله سوار که از سال گذشته آغاز شده به طول ۵۰ کیلومتر با اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان از دیگر پروژه‌های جاده‌ای قرار گاه خاتم الانبیا در استان اردبیل است و در جنوب استان نیز چهارخطه کردن جاده اردبیل ـ سرچم از سمت زنجان به طول ۴۵ کیلومتر با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان توسط قرارگاه خاتم الانبیا انجام خواهد پذیرفت.

استاندار اردبیل ادامه داد: خوشبختانه با توجه به حجم عملیات اجرایی در استان اردبیل به یک نقطه امید بخش در ۴ سال آتی خواهیم رسید و تا به امروز نزدیک ۲۰۰ کیلومتر از جاده‌های استان چهارخطه شده و ۳۰۰ کیلومتر دیگر نیز در دست اقدام است که هر سال ۵۰ تا ۶۰ کیلومتر انجام خواهد پذیرفت.

وی تصریح کرد: در حال حاضر ۳۰ درصد جاده‌های استان اردبیل چهارخطه هستند که با اجرای پروژه‌های آتی مجموع جاده‌های چهارخطه استان به ۵۰۰ کیلومتر خواهد رسید که ۷۰ درصد از کل جاده‌های استان را شامل می‌شود و در سال‌جاری ۴۵۰ میلیارد تومان اعتبارات جاده‌سازی راه‌های اصلی استان بوده است.

استاندار اردبیل تشریح کرد: این موضوع جهش بسیار خوبی در وضعیت کنونی اقتصادی کشور برای استان اردبیل محسوب می‌شود و خوشبختانه اعتبارات زیرساختی استان اردبیل رشد مناسبی داشته به‌طوری‌که سال گذشته کل اعتبارات در حوزه راه استان ۱۶۰ میلیارد تومان و امسال این رقم به ۴۵۰ میلیارد تومان رسیده که تا به امروز ۳۰۰ میلیارد تومان تخصیص یافته است.

 

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا(ص) پس از بازدید از جاده سرچم، اردبیل را به مقصد تهران ترک کرد، اما پروژه‌های قرارگاه خاتم الانبیا در استان اردبیل تنها موارد مذکور نبوده و علاوه بر این پروژه‌ها با توجه به رایزنی‌های انجام یافته توسط مسؤولان استانی با فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا تفاهم نامه‌ای فی مابین این قرارگاه و استان اردبیل امضا شد.

براساس این تفاهم‌نامه، پروژه‌های جدید نیز برای اجرا در استان اردبیل در این تفاهم‌نامه قرار گرفته که احداث بزرگ‌راه پارس آباد به مشگین شهر، ساماندهی سکونت‌گاه‌های غیر رسمی با اختصاص 5 هکتار زمین در منطقه پیله سحران اردبیل برای ساخت واحدهای مسکونی در این منطقه، انجام و اجرای طرح مطالعاتی راه آهن اردبیل به مغان و ... از  دیگر پروژه‌هایی بود که در این تفاهم‌نامه گنجانده شده است.

 

با توجه به اینکه استان اردبیل یکی از استان‌های مستعد کشاورزی، صنعتی و گردشگری بوده از این‌رو اقدامات زیربنایی قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) در استان اردبیل زمینه توسعه اقتصادی و پیشرفت بیش از پیش استان اردبیل را فراهم می‌سازد.

انتهای پیام/3463/

منبع: فارس

کلیدواژه: اردبیل سرمایه گذاری قرارگاه خاتم الانبیا توسعه فرمانده قرارگاه خاتم الانبیاء ص فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا توسط قرارگاه خاتم الانبیا قرارگاه خاتم الانبیا قرارگاه خاتم الانبیا ص اجرای طرح های عمران گاه خاتم الانبیاء ص گاه خاتم الانبیا بیمارستان هزار تخت طرح های عمران شهری گاه خاتم الانبیا ص استان اردبیل استان اردبیل یکی استاندار اردبیل استان اردبیل استان اردبیل جاده های استان اجرای پروژه ها میلیارد تومان اردبیل ـ سرچم سرمایه گذاری سیکل ترکیبی حال حاضر مهم ترین پروژه ها پروژه هایی شهر اردبیل تفاهم نامه توسط قرار بزرگ راه کلنگ زنی توسعه ای راه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۴۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه و بهسازی راه‌های استان با اجرای ۷ پروژه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ اسماعیلی گفت: بخشی از پروژه‌های بهسازی و توسعه در کریدور‌های اصلی زنجان - بیجار، زنجان - دندی - تخت سلیمان، زنجان - بناب، منجیل، سه‌راهی سلطانیه به قیدار و همدان و همچنین بهسازی کلور به درام از حوزه شهرستان طارم است که امسال با جدیت بیشتری دنبال می‌شود.

وی راه و حمل‌ونقل را یکی از مولفه‌های توسعه هر کشوری عنوان کرد و افزود: استان زنجان به جهت موقعیت جغرافیایی و واقع شدن در کریدور اصلی کشور به عنوان محور حیاتی در بحث حمل‌ونقل شناخته می‌شود که توجه به ایمنی محور‌های مواصلاتی این استان از اولویت‌های حمل‌ونقل جاده‌ای است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای زنجان نگهداری راه‌ها اعم از راه‌های فرعی و اصلی را از مهمترین وظایف راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان دانسته و گفت: با توجه به اعتبارات تخصیصی بازسازی و روکش رویه راه‌ها نیز از دیگر مواردی است که همواره مورد توجه است.

وی اولویت اصلی راهداری را حفظ ایمنی راه‌ها دانست و ادامه داد: با اعتبارات تخصیص داده شده، بخشی از آزادراه زنجان - قزوین طی قراردادی که در سال گذشته منعقد شد بازسازی وبهسازی شد.

اسماعیلی از برگزاری مناقصه ۳۵ کیلومتر از آزادراه زنجان - قزوین از کیلومتر صفر تا ۳۵ در باند شمالی و جنوبی در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: در دو لاین این آزادراه به طول ۳۵ کیلومتر بهسازی و روکش انجام خواهد شد که با تعیین شدن نتیجه مناقصه و پیمانکار، حدود ۷۰ درصد مشکلات آزادراه حل می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان زنجان در ادامه به هزینه‌های بالای ساخت راه اشاره کرد و ادامه داد: ساخت یک کیلومتر راه اصلی حدود ۱۵ الی ۲۰ میلیارد تومان هزینه دارد که با شرایط اقتصادی حاکم و محدودیت‌های اعتباری باید از ظرفیت‌های خارج از اعتبارات دولتی که می‌تواند به پروژه‌ها تزریق شود استفاده کرد.

وی با بیان اینکه استان زنجان ۵ هزار و ۸۰۰ کیلومتر از کل راه‌های کشور را به خود اختصاص داده است، گفت: ۲۰۰ کیلومتر از این راه‌ها آزادراه، ۱۴۰ کیلومتر بزرگ‌راه، ۳۵۰ کیلومتر محور اصلی، ۹۵۰ کیلومتر راه فرعی و ۴ هزار و ۲۰۰ کیلومتر آن راه روستایی است.

دیگر خبرها

  • ساخت بیمارستان بهارستان از محل مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب
  • مشارکت ۵ میلیارد دلاری قرارگاه خاتم‌ با خارجی‌ها
  • اراک با مدیریت تعاملی به سمت توسعه و تعالی پیش می‌رود
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان با اجرای ۷ پروژه
  • تکمیل راه آهن دورود - خرم آباد از منابع مختلف پیگیری می شود
  • توسعه و بهسازی بزرگراه های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • امام جمعه اردبیل به بذرپاش: خودت را در این پروژه بدنام نکن /امام جمعه تبریز: دولت و مجلس برای معیشت کارگران توان مضاعف بگذارند
  • بهره برداری از دومین دستگاه رادیولوژی بیمارستان خاتم الانبیا (ص) زاهدان
  • توسعه و بهسازی بزرگ‌راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه